Salsacursus voor beginners

Heb je nog geen ervaring en wil je ook leren salsa dansen? Doe dan mee met onze salsacursus voor beginners! Onze lessen zijn leuk, gezellig en omdat we focussen op kwaliteit, leer je ook nog eens goed dansen.

In september 2024 gaat er weer een nieuwe beginnerscursus van start. De cursus wordt gegeven op maandag van 20:00 tot 21:15 uur in De Berenkuil, Biltstraat 166 Utrecht. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dans je mee? 

Gratis proefles salsa in Utrecht:

Wanneer: September 2024
Tijd: Nog niet bekend
Waar: De Berenkuil, Biltstraat 166 Utrecht

hoek-geel_binnenkort_emrah-en-glenda_salsa_project_utrecht_spu_beste-salsa-dansschool-van-utrecht_theater-de-berenkuil_biltstraat_union-salsa_merengue_bachata_stairway-to-salsa-feest_emrah-kara

Beginnerscursus

In september start er een nieuwe salsacursus voor beginners in Utrecht. Leer de basis, maak nieuwe vrienden en heb plezier. De lessen worden gegeven op maandag van 20:00 tot 21:15 uur. Aanmeldingen starten eind augustus.

 Start: 16 september 2024

Salsacursus voor instromers

Heb je al eens salsalessen gevolgd en wil je je lessen voortzetten bij Salsa Project? Dan nodigen we je graag uit voor een gratis proefles. Op basis daarvan kunnen we samen kijken welk niveau het beste bij je past en in welke groep je kunt instromen. Daarna krijg je van ons een linkje om je aan te melden voor jouw nieuwe groep.

Docenten

Mijn naam is Emrah en ik geef sinds 2001 salsalessen. Eerst als freelancer bij verschillende scholen in Amsterdam en Utrecht en in 2011 heb ik samen met Glenda Salsa Project in Utrecht opgericht. Alle lessen bij Salsa Project geef ik zelf, daardoor is er ruimte voor een persoonlijke benadering en zijn alle lessen van dezelfde kwaliteit. Tijdens mijn lessen staat plezier voorop en daarnaast vind ik het belangrijk om mensen te laten begrijpen hoe de technieken werken zodat ze met een paar simpele tips al snel beter gaan dansen.

emrah-en-glenda_salsa_project_utrecht_spu_beste-salsa-dansschool-van-utrecht_theater-de-berenkuil_biltstraat_union-salsa_merengue_bachata_stairway-to-salsa-feest_emrah-kara-app-lr